Produkter för slaget jute (33)

Mullbärsblad

Mullbärsblad

Morötträd producerar aromatiska bär som uppskattas över hela världen och ofta betraktas som superlivsmedel på grund av koncentrationen av vitaminer, mineraler och kraftfulla växtföreningar. Men frukten är inte den enda delen av morötträd som sägs erbjuda hälsofördelar. I århundraden har dess blad använts inom traditionell medicin som en naturlig behandling för en mängd olika tillstånd. Det sägs ha positiva effekter på blodsockernivåer och insulin. Dessutom tros det minska risken för ateroskleros genom att minska oxidation av kolesterol i blodkärlen. Det sägs också hjälpa till att förebygga diabetes genom att begränsa mängden monosackarider som kommer in i blodomloppet. Användning: Morötträdets blad används främst för te. Häll 1 tesked per kopp (250 ml) kokande vatten och täck i 3-5 minuter beroende på din smak. Förpackning: 125g, 250g och lösvikt.
Rågflour 400g

Rågflour 400g

Rätter gjorda på rågmjöl har lägre kaloriinnehåll än de som är gjorda på vetemjöl. Även personer som följer olika viktminskningsdieter kan använda rågmjöl för bakning. Inte bara traditionellt svart bröd kan bakas av rågmjöl. Detta mjöl fungerar också som bas för många läckra och hälsosamma bakverk, såsom platta kakor, muffins, pepparkakor, kex och småkakor. Rågmjöl innehåller vitaminer från grupp B, PP, samt vitamin E, en källa till ungdom och skönhet. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av det glykemiska indexet, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 400 g
Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl används främst i bakning (till exempel kakor, småkakor, tårtor, pannkakor, muffins, cupcakes, muffins, etc.), och även för att göra vissa såser. Linfrömjöl är en värdefull kostprodukt och har många medicinska egenskaper. Det innehåller mycket vitaminer (B1, B2, B6, B9, etc.) och mikroelement (kalcium, kalium, magnesium, zink, etc.). Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 350 g